Nacházíte se:
Čokoládový krém s čepicí z pomerančů
počet porcí: 8čas přípravy: 25 min.
čas chlazení: 2 hod.
Přísady
- 275 g husté kysané smetany
- 100 g hořké čokolády
- 1 pomeranč (chemicky neošetřený)
- 175 g Philadelphie
- 30 g moučkového cukru
Postup přípravy
- Kysanou smetanu v hrnci zahřejeme a stáhneme, vmícháme čokoládu, necháme rozpustit. Krém naplníme do skleniček a 2 hodiny necháme chladnout.
- Z půlky pomeranče ostrouháme kůru, šťávu vymačkáme. Philadelphii, 1 lžíci šťávy, kůru a cukr dobře zamícháme a dáme jako čepici na čokoládový krém.
Nepřehlédněte
- Krémové čokoládové croissanty
Krémové čokoládové croissanty
- Sladký sendvič
Sladký sendvič
- Dort „Zelené jablko“
Dort „Zelené jablko“
- Pečený čokoládovo-pomerančový dort
Pečený čokoládovo-pomerančový dort