Pečené brambory s ředkvičkovým dipem
počet porcí: 4čas přípravy: 20 min.
čas pečení: 15 min.
Přísady
- 8 brambor
- 3 lžičky kmínu
- 3 lžičky sezamu
- 3 lžičky olivového oleje
- 175 g Philadelphie
- 100 ml mléka
- 2 svazky ředkviček
- 1 vanička řeřichy
Postup přípravy
- Brambory uvaříme ve slupce, vychladíme, oloupeme. Troubu vyhřejeme na 180 stupňů (horkovzdušná).
- Kmín smícháme se sezamem, půlky brambor potřeme olejem a vmáčkneme do koření.
- Pečeme 15 minut kořeněnou stranou nahoru do křupava.
- Philadelphii s mlékem vymícháme do hladka, ředkvičky najemno nastrouháme a spolu s řeřichou vmícháme do krému. Osolíme, opepříme a podáváme se zbývajícími ředkvičkami k bramborám.
Nepřehlédněte
- Krémové rizoto se žampiony a špenátem
Krémové rizoto se žampiony a špenátem
- Philadelphia Pasta
Philadelphia Pasta
- Bylinkovo - rajčatová pizza
Bylinkovo - rajčatová pizza
- Špagety s chřestovo - zeleninovou omáčkou
Špagety s chřestovo - zeleninovou omáčkou