Nacházíte se:
Plněný selský chléb „Pan Bagnat“
počet porcí: 6čas přípravy: 20 min.
čas chlazení: 1 hod.
Přísady
- 1 malý kulatý selský chléb
- 175 g Philadelphie
- 300 g vařených kuřecích prsíček (na kostičky)
- 3 lžíce olivové pasty
- 50 g rukoly
- 150 g nakládané zeleniny
Postup přípravy
- Z chleba odkrojíme „pokličku“, spodní část vydlabeme, v míse promícháme kousky masa s Philadelphií.
- Spodní část lehce vytřeme olivovou pastou, vyložíme rukolou. Střídavě plníme směsí masa a zeleninou, nakonec opět rukolu.
- Pokličku přiložíme, přitlačíme a celý chléb zabalíme do fólie, zatížíme a necháme asi hodinu odležet.
Nepřehlédněte
- Vepřové medailonky s šumivých vínem, houbovou omáčkou a Philadelphií
Vepřové medailonky s šumivých vínem, houbovou omáčkou a Philadelphií
- Nákyp s lososem a brokolicí
Nákyp s lososem a brokolicí
- Krevetové špízy v pikantní šafránové omáčce
Krevetové špízy v pikantní šafránové omáčce
- Krémové bylinkové špagety carbonara s Philadelphií
Krémové bylinkové špagety carbonara s Philadelphií