Vepřové medailonky s petrželovým pyré
počet porcí: 4čas přípravy: 30 min.
Přísady
- 300 g petržele (na kostky)
 - 500 g brambor (na kostky)
 - 500 g růžičkové kapusty
 - 500 g vepřového masa (kýta)
 - 1 lžíce oleje
 - Pepř z mlýnku
 - 175 g Philadelphie
 - Muškátový oříšek
 
Postup přípravy
- Petržel a brambory vaříme asi 15 minut ve slané vodě, zvlášť pak také růžičkovou kapustu.
 - Maso nakrájíme na plátky a z obou stran opečeme, osolíme, opepříme a necháme v troubě v teple.
 - Petržel s bramborami rozmixujeme na pyré,vmícháme polovinu Philadelphie, osolíme, opepříme, ochutíme muškátovým oříškem.
 - Maso podáváme s pyré, kapustou a zbývající Philadelphií.
 
Náš tip
Philadelphií můžeme zjemnit i běžnou bramborovou kaši.
Nepřehlédněte
Vydatné bramborové ragúVydatné bramborové ragú
Thajské krůtí tortilyThajské krůtí tortily
Kuře po italsku s rajčatovou omáčkouKuře po italsku s rajčatovou omáčkou
Krémové tortellini s „modrým sýrem“Krémové tortellini s „modrým sýrem“
