Nacházíte se:
Paštika z garnátů
počet porcí: 4čas přípravy: 15 min.
Přísady
- 200 g garnátů (tepelně upravených)
- 175 g Philadelphie
- 2 lžíce citrónové šťávy
- ½ lžičky cayenského pepře (nebo chili)
- 1 lžíce sekané petrželky
- 8 toastů
Postup přípravy
- ¾ garnátů smícháme s Philadelphií, šťávou, pepřem a petrželkou, rozmixujeme, vmícháme zbývající garnáty a vychladíme.
- Toasty orestujeme, diagonálně rozkrojíme a podáváme s paštikou.
Nepřehlédněte
- Jednohubky s kuřecím masem a nakládanými brusinkami
Jednohubky s kuřecím masem a nakládanými brusinkami
- Kanapky plněné uzenou makrelou, Philadelpií s křenem a pažitkou
Kanapky plněné uzenou makrelou, Philadelpií s křenem a pažitkou
- Arašídové sušenky
Arašídové sušenky
- Šneci s uzeným lososem
Šneci s uzeným lososem