Nacházíte se:
Rustikální fondue
počet porcí: 6čas přípravy: 30 min.
Přísady
- 1 cibule (najemno nasekaná)
- 1 stroužek česneku (nasekaný)
- 1 čajová lžička másla
- 350 ml zeleninového vývaru
- 525 g Philadelphie
- 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
- křupavý chléb a zelenina na oblohu
Postup přípravy
- Ve větším hrnci dusíme na másle cibuli a česnek. Zalijeme vývarem a 5 minut necháme vařit.
- Philadelphii vmícháme, necháme rozpustit a už neohříváme. Ochutíme citrónovou šťávou a pepřem, scedíme do nádoby na fondue.
- Do omáčky namáčíme chléb či zeleninu.
Nepřehlédněte
- Crostini se šunkou
Crostini se šunkou
- Jednohubky s kuřecím masem a nakládanými brusinkami
Jednohubky s kuřecím masem a nakládanými brusinkami
- Středomořské okurkové rolky
Středomořské okurkové rolky
- Paštika z garnátů
Paštika z garnátů