Nacházíte se:
Žampionové carpaccio
počet porcí: 4čas přípravy: 20 min.
Přísady
- 2 rajčata
- 2 stonky řapíkatého celeru (z prostředku)
- 400 g bílých žampionů (na plátky)
- 1 jarní cibulka (na kolečka)
- 100 g Philadelphie light
- 2 lžíce odtučněného mléka
Postup přípravy
- Rajčata rozčtvrtíme a zbavíme jadérek, najemno nakrájíme. Celer oloupeme a rovněž najemno nakrájíme.
- Žampiony ozdobně rozložíme na talíře, na ně rajčata, cibulku a celer, osolíme, opepříme.
- Philadelphii rozmícháme s mlékem a přelijeme „talíře“.
Náš tip
Vnitřní jemné lístky celeru mohou sloužit jako pěkná ozdoba.
Nepřehlédněte
- Bliny s uzeným lososem
Bliny s uzeným lososem
- Jednohubky s kuřecím masem a nakládanými brusinkami
Jednohubky s kuřecím masem a nakládanými brusinkami
- Řapíkatý celer s krémem a vlašskými ořechy
Řapíkatý celer s krémem a vlašskými ořechy
- Rajčatové Crostini
Rajčatové Crostini