Bylinkovo - rajčatová pizza
počet porcí: 12čas přípravy: 20 min.
čas pečení: 20 min.
Přísady
- 1 těsto na pizzu (chlazený polotovar)
- 175 g Philadelphie
- 4 rajčata (na plátky)
- 80 g goudy (nastrouhat)
Postup přípravy
- Troubu vyhřejeme na 180 stupňů (horkovzdušnou). Těsto položíme na papírem vyložený plech.
- Potřeme ho Philadelphií, obložíme rajčaty a posypeme sýrem. Pečeme 20 minut.
- Zdobíme bazalkou a podáváme na 12 kousků.
Náš tip
Místo goudy použijeme mozzarellu a podáváme s česnekovanou topinkou.
Nepřehlédněte
- Špagety s rajčaty a bazalkou
Špagety s rajčaty a bazalkou
- Krémové rizoto se žampiony a špenátem
Krémové rizoto se žampiony a špenátem
- Pečené brambory s ředkvičkovým dipem
Pečené brambory s ředkvičkovým dipem
- Krémová „pánev“ s přírodní rýží
Krémová „pánev“ s přírodní rýží