Nacházíte se:
Červený cibulový koláč
počet porcí: 6čas přípravy: 10 min.
čas pečení: 25 min.
Přísady
- 1 hotové těsto na pizzu (polotovar)
- 250 g Philadelphie
- 4 červené cibule (na kroužky)
- Svazek petržele
- 100g syrové šunky (plátky)
Postup přípravy
- Těsto na pizzu připravíme podle návodu na obalu a umístíme na papírem vyložený plech. Troubu předehřejeme na 175 stupňů (horní i spodní ohřev).
- Philadelphii vymícháme s 5 lžícemi vody na hladkou hmotu, osolíme, opepříme. Vmícháme cibuli a petržel a hmotu rozetřeme na těsto.
- Koláč pečeme 25 minut. Krátce před dopečením poklademe plátky šunky. Hotový koláč nakrájíme na 6 dílů a podáváme.
Nepřehlédněte
- Teplý salát z brambor, pastináku a artyčoků
Teplý salát z brambor, pastináku a artyčoků
- Rybí filety s omáčkou a garnátů
Rybí filety s omáčkou a garnátů
- Farfalle s uzeným lososem
Farfalle s uzeným lososem
- Vydatný bramborový nákyp
Vydatný bramborový nákyp