Krémové rizoto s uzeným lososem a citronem
počet porcí: 4čas přípravy: 30 min.
Přísady
- 1 cibule (na kostičky)
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 stroužek česneku (rozmačkat)
- 350 g rýže
- 1,5 l zeleninového vývaru
- 175 g Philadelphie
- 170 g uzeného lososa (na proužky)
- 1 citron
Postup přípravy
- Cibuli necháme na oleji zesklovatět, přidáme česnek, rýži a dusíme.
- Zalijeme vývarem (400 ml), vaříme do odpaření vody, postupně přidáváme po troškách vývar, až rýže natáhne všechnu tekutinu a změkne.
- Přidáme Philadelphii a necháme rozpustit, přidáme lososa, šťávu z půlky citronu a ozdobíme rukolou.
Nepřehlédněte
- Krémové bylinkové špagety carbonara s Philadelphií
Krémové bylinkové špagety carbonara s Philadelphií
- Rybí filety v hořčičné omáčce
Rybí filety v hořčičné omáčce
- Tortilové kapsičky s chili
Tortilové kapsičky s chili
- Telecí maso s omáčkou a koprem
Telecí maso s omáčkou a koprem