Nacházíte se:
Bramborovo - lososový nákyp
počet porcí: 4čas přípravy: 20 min.
čas pečení: 20 min.
Přísady
- 1 kg brambor
- 200 ml odtučněného mléka
- 100 g Philadelphie
- 100 g uzeného lososa
- 3 cibule ( na kroužky)
- 4 plátky goudy
- 8 rajčat ( na osminky)
- 4 polévkové lžíce balzamikového octa
Postup přípravy
- Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme. Horkovzdušnou troubu předehřejeme na 175°C.
- Brambory rozmačkáme a s mlékem zpracujeme na pyré. Osolíme, opepříme a dáme do formy na nákyp.
- Philadelphii lehce vpracujeme vidličkou do pyré a obložíme lososem a polovinou cibule, navrch dáme goudu.
- Pečeme asi 20 minut a podáváme teplé se salátem z rajčat, zbylé cibule a octa.
Nepřehlédněte
- Farfalle s uzeným lososem
Farfalle s uzeným lososem
- Ryba s krémovou kari omáčkou
Ryba s krémovou kari omáčkou
- Krémová rybí paštika
Krémová rybí paštika
- Těstovinové rolky
Těstovinové rolky