Nacházíte se:
Kuře na hořčici
počet porcí: 4čas přípravy: 40 min.
Přísady
- 4 malá kuřecí stehýnka
- 2 čajové lžičky oleje
- 1 čajová lžička mleté papriky
- 175 g Philadelphia
- 2 polévkové lžíce dijonské hrubozrnné hořčice
- 1 čajová lžička tekutého medu
- 4 polévkové lžíce mléka
- půl čajové lžičky sušeného estragonu
Postup přípravy
- Pečicí troubu předehřejte na 185 °C (horkovzdušnou). Kuřecí stehýnka obalte v misce ve směsi oleje, papriky, soli a pepře. Položte na pečicí plech a nechte 40 minut v troubě do křupava péct.
- Krémový sýr Philadelphia, hořčici, med a mléko míchejte až vznikne krémová hmota, osolte a opepřete. Přimíchejte sušený estragon.
- Upečená kuřecí stehýnka upravte dekorativně na talíři s hořčicovým sýrem Philadelphia. Servírujte s restovanými bramborami.
Náš tip
Jako příloha výborně chutnají hořké listové saláty.
Nepřehlédněte
Filety z platýze s pórkovou omáčkouFilety z platýze s pórkovou omáčkou
Krémové tortellini s „modrým sýrem“Krémové tortellini s „modrým sýrem“
Kuře po italsku s rajčatovou omáčkouKuře po italsku s rajčatovou omáčkou
Plněné cuketyPlněné cukety
