Nacházíte se:
Krémové lasagne
počet porcí: 6čas přípravy: 10 min.
čas pečení: 20 min.
Přísady
- 300 g mletého hovězího masa
- 1 lžička oleje
- 1 lžíce mouky
- 1 konzerva rajčat (400 g)
- 500 g rajského protlaku
- 2 papriky (na kostičky)
- 1 lžíce cukru
- 525 g Philadelphie
- 200 ml mléka
- 12 plátků lasagne
Postup přípravy
- Troubu vyhřejeme na 200 stupňů (horkovzdušnou na 175 stupňů). Maso orestujeme na oleji, osolíme, opepříme.
- Poprášíme moukou, přidáme protlak, rajčata, papriku a krátce povaříme. Osolíme, opepříme, dáme cukr.
- Philadelphii s mlékem vymícháme dohladka. Na dno zapékací formy dáme část rajčatovo masové směsi, střídavě klademe plátky lasagní a hmoty, úplně nahoru pak krém z Philadelphie. Pečeme 20 minut.
Nepřehlédněte
- Thajské rybí špízy
Thajské rybí špízy
- Telecí maso s omáčkou a koprem
Telecí maso s omáčkou a koprem
- Grilovaný krůtí steak s náplní
Grilovaný krůtí steak s náplní
- Plněné vepřové se švestkami na víně
Plněné vepřové se švestkami na víně