Plněné vepřové rolády na bylinkových těstovinách
počet porcí: 4čas přípravy: 20 min.
čas pečení: 10 min.
Přísady
- 4 vepřové plátky (cca 125 g)
- 175 g Philadelphie
- 100 g okapaných broskví (drobně nakrájet)
- 3 lžičky olivového oleje
- 300 g vaječných těstovin
- 2 lžíce sojové omáčky
- 1 lžička strouhaného zázvoru
- 3 jarní cibulky (na kolečka)
- 1 lžíce sekané petrželky
Postup přípravy
- Troubu vyhřejeme na 200 stupňů. Maso zakryjeme fólií a válečkem rozválíme.
- Philadelphii a broskve smícháme a naklademe na maso, srolujeme a ovážeme.
- Na 2 lžičkách oleje opečeme maso na pánvi (5 minut) a poté dáme dopéct na 10 minut do trouby.
- Těstoviny připravíme podle návodu na obalu, smícháme se sojovou omáčkou, 1 lžičkou oleje, zázvorem, cibulkou a petrželkou. Maso nakrájíme na kolečka a klademe na těstoviny.
Nepřehlédněte
- Plněné brambory s makrelou
Plněné brambory s makrelou
- Rybí pánev s polentou a cuketou
Rybí pánev s polentou a cuketou
- Farfalle se špenátem
Farfalle se špenátem
- Rybí filety v hořčičné omáčce
Rybí filety v hořčičné omáčce