Krémové tortellini s „modrým sýrem“
počet porcí: 4čas přípravy: 30 min.
Přísady
- 600 g tortellini (mražené)
- 100 g plátkové šunky
- 1 cuketa
- 1 cibule (najemno nakrájet)
- 1 stroužek česneku (nasekat)
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 400 ml zeleninového vývaru
- 100g Philadelphie
- 80 g sýra s plísní
Postup přípravy
- Troubu předehřejeme na 180°C. Tortellini uvaříme podle návodu na obalu. Šunku opékáme asi 5 minut na pečícím papírem vyloženém plechu. Mírně ochladíme a nakrájíme na kousky. Cuketu nakrájíme na velmi tenké proužky.
- Cibuli a česnek osmažíme v horkém oleji na pánvi. Přidáme vývar a Philadelphii a necháme na mírném ohni rozpustit. Vložíme plísňový sýr, rozpustíme, poté přidáme cuketu a polovinu šunky.
- Tortellini servírujeme polité omáčkou a zdobíme zbylou šunkou. Můžeme dochutit strouhaným parmezánem.
Nepřehlédněte
- Rybí filety s omáčkou a garnátů
Rybí filety s omáčkou a garnátů
- Rýžovo - pórkový nákyp
Rýžovo - pórkový nákyp
- Tagliatelle s lososem a rajčatovou omáčkou s Philadelphií
Tagliatelle s lososem a rajčatovou omáčkou s Philadelphií
- Plněný selský chléb „Pan Bagnat“
Plněný selský chléb „Pan Bagnat“