Nacházíte se:
Ryba s krémovou kari omáčkou
počet porcí: 4čas přípravy: 25 min.
Přísady
- 4 rybí filety (cca 150 g)
- 2 lžičky červené kari pasty (k dostání v prodejnách s asijskými specialitami)
- 175 g Philadelphie
- 4 lžíce mléka
- 2 cukety
Postup přípravy
- Troubu vyhřejeme na 200 stupňů (horkovzdušná). Maso osolíme, opepříme a zabalíme do alobalu, 12 minut pečeme v troubě.
- Kari pastu minutu ohříváme, na mírném ohni vmícháme Philadelphii a mléko, vymícháme dohladka.
- Cukety podélně rozkrájíme na velmi tenké plátky a minutu blanšírujeme ve vařící slané vodě. Okapané rozdělíme na talíře, na ně klademe maso a poléváme omáčkou.
Nepřehlédněte
- Nákyp s lososem a brokolicí
Nákyp s lososem a brokolicí
- Krémové rizoto s uzeným lososem a citronem
Krémové rizoto s uzeným lososem a citronem
- Vepřové medailonky s petrželovým pyré
Vepřové medailonky s petrželovým pyré
- Plněné vepřové se švestkami na víně
Plněné vepřové se švestkami na víně