Nacházíte se:
Ryba s krémovou kari omáčkou
počet porcí: 4čas přípravy: 25 min.
Přísady
- 4 rybí filety (cca 150 g)
- 2 lžičky červené kari pasty (k dostání v prodejnách s asijskými specialitami)
- 175 g Philadelphie
- 4 lžíce mléka
- 2 cukety
Postup přípravy
- Troubu vyhřejeme na 200 stupňů (horkovzdušná). Maso osolíme, opepříme a zabalíme do alobalu, 12 minut pečeme v troubě.
- Kari pastu minutu ohříváme, na mírném ohni vmícháme Philadelphii a mléko, vymícháme dohladka.
- Cukety podélně rozkrájíme na velmi tenké plátky a minutu blanšírujeme ve vařící slané vodě. Okapané rozdělíme na talíře, na ně klademe maso a poléváme omáčkou.
Nepřehlédněte
- Caesar Salad á la Philadelphia
Caesar Salad á la Philadelphia
- Bramborovo - lososový nákyp
Bramborovo - lososový nákyp
- Krémové tortellini s „modrým sýrem“
Krémové tortellini s „modrým sýrem“
- Teplý salát z brambor, pastináku a artyčoků
Teplý salát z brambor, pastináku a artyčoků