Nacházíte se:
Krémová rybí paštika
počet porcí: 4čas přípravy: 20 min.
čas pečení: 25 min.
Přísady
- 200 ml mléka
- 1 bobkový list
- 500 g rybích filetů
- 175 g Philadelphie
- 2 lžíce sekané petrželky
- 400 g sladkých brambor (i běžných)
- 2 lžičky olivového oleje
Postup přípravy
- Mléko ohřejeme s bobkovým listem, vložíme rybí maso a 7 minut vaříme, vařenou rybu dáme do zapékací mísy.
- Philadelphii vmícháme do mléka a s petrželkou nalijeme na maso.
- Troubu vyhřejeme na 180 stupňů. Brambory oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a dáme na maso, pečeme asi 25 minut dozlatova.
Nepřehlédněte
- Plněný selský chléb „Pan Bagnat“
Plněný selský chléb „Pan Bagnat“
- Filety z platýze s pórkovou omáčkou
Filety z platýze s pórkovou omáčkou
- Vydatné bramborové ragú
Vydatné bramborové ragú
- Tortilové kapsičky s chili
Tortilové kapsičky s chili