Thajské zelené kari se sýrem Philadelphia
počet porcí: 4čas přípravy: 30 min.
Přísady
- 120 g sýra Philadelphia Light
- 2 čajové lžičky thajské zelené kari pasty
- 4 kuřecí prsa, nakrájená
- 1 malou cibuli, nakrájenou nadrobno
- 1 zelenou papriku, nakrájenou
- 1 červenou papriku, nakrájenou na menší kousky
- 4 polévkové lžíce polotučného mléka
Postup přípravy
- Pozvolna rozehřejeme velkou pánev s nepřilnavým povrchem a přidáme thajskou kari pastu, kuřecí maso a cibuli.
- Restujeme 6-8 minut, dokud nebude kuřecí maso hotové.
- Přidáme papriku a restujeme ještě 2-3 minuty, dokud papriky nezměknou, kuřecí maso nezezlátne a šťáva z masa nebude čirá.
- Vmícháme sýr Philadelphia a mléko; mícháme, dokud se sýr nerozpustí.
- Podáváme s thajskou rýží.
Náš tip
Pálivost kari pasty se liší, než ji použijete, ověřte si ji. Pokud nebude pokrm dost pikantní, vždy můžete trochu pasty přidat později.
Nepřehlédněte
- Rybí filety s omáčkou a garnátů
Rybí filety s omáčkou a garnátů
- Kuře na hořčici
Kuře na hořčici
- Rýžovo - pórkový nákyp
Rýžovo - pórkový nákyp
- Teplý salát z brambor, pastináku a artyčoků
Teplý salát z brambor, pastináku a artyčoků