Řapíkatý celer s krémem a vlašskými ořechy
počet porcí: 6čas přípravy: 20 min.
Přísady
- 450 g řapíkatého celeru
- 50 g gorgonzoly
- 1 polévkové lžíce najemno nasekaných vlašských ořechů
- 100 g Philadelphie
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 1 bageta
Postup přípravy
- Celer omyjeme a oloupeme, nakrájíme na 4cm kousky.
- Gorgonzolu a Philadelphii vymícháme s ořechy, solí, pepřem a citrónovou šťávou.
- Vzniklý krém naaranžujeme pomocí zdobičky na kousky celeru. Ozdobíme ořechy a podáváme s bagetou.
Náš tip
Drobné lístky celeru mohou sloužit jako pěkná dekorace.
Nepřehlédněte
- Bylinková vejce na salátovém listu
Bylinková vejce na salátovém listu
- Paštika z lososa a Philadelphií s křenem
Paštika z lososa a Philadelphií s křenem
- Jednohubky s kuřecím masem a nakládanými brusinkami
Jednohubky s kuřecím masem a nakládanými brusinkami
- Kanapky plněné uzenou makrelou, Philadelpií s křenem a pažitkou
Kanapky plněné uzenou makrelou, Philadelpií s křenem a pažitkou