Nacházíte se:
Penne s rukolou a rajčaty
počet porcí: 4čas přípravy: 20 min.
Přísady
- 3 lžíce olivového oleje
- 1 cibule (na kostičky)
- 2 konzervy rajčat (cca 400 g)
- 100 g Philadelphie
- 100 g rukoly
- 100 g parmezánu (v celku)
Postup přípravy
- Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu.
- Cibuli necháme zesklovatět na oleji. Přidáme rajčata i se šťávou a krátce povaříme. Philadelphii necháme ve směsi rozpustit.
- Rukolu opereme a natrháme. Parmezán nahrubo nastrouháme.
- Rajčatovou omáčku osolíme, opepříme a podáváme na těstovinách spolu s rukolou a parmezánem.
Nepřehlédněte
- Bramborové smaženky s pórkem a hráškem
Bramborové smaženky s pórkem a hráškem
- Krémová „pánev“ s přírodní rýží
Krémová „pánev“ s přírodní rýží
- Gnocchi se zeleným pestem
Gnocchi se zeleným pestem
- Pečené brambory s ředkvičkovým dipem
Pečené brambory s ředkvičkovým dipem