Nacházíte se:
Thajské rybí špízy
počet porcí: 4čas přípravy: 25 min.
Přísady
- 350 g rybího masa (na kostičky)
- 1 zelená paprika (na kostičky)
- 3 jarní cibulky (na kolečka)
- 1 lžíce zelené kari pasty (k dostání v prodejnách s asijskými specialitami)
- 1 lžíce kukuřičného škrobu
- 175 g Philadelphie
- 150 g okurek (na kostičky)
- 8 špízových dřívek
Postup přípravy
- Rybí maso, papriku, cibuli, kari, škrob a 1 lžíci Philadelphie důkladně rozmícháme elektrickým hnětačem. Dřívka namočíme do vody.
- Troubu předehřejeme na grilovací teplotu. Rybí hmotu rozdělíme na 8 částí a napíchneme na dřívka. Grilujeme 12 minut, obracíme.
- Zbývající Philadelphii smícháme s okurkami a podáváme jako dip ke špízům.
Nepřehlédněte
- Telecí maso s omáčkou a koprem
Telecí maso s omáčkou a koprem
- Filety z platýze s pórkovou omáčkou
Filety z platýze s pórkovou omáčkou
- Kuře s nektarinkovým salátem
Kuře s nektarinkovým salátem
- Caesar Salad á la Philadelphia
Caesar Salad á la Philadelphia