Nacházíte se:
Thajské rybí špízy
počet porcí: 4čas přípravy: 25 min.
Přísady
- 350 g rybího masa (na kostičky)
- 1 zelená paprika (na kostičky)
- 3 jarní cibulky (na kolečka)
- 1 lžíce zelené kari pasty (k dostání v prodejnách s asijskými specialitami)
- 1 lžíce kukuřičného škrobu
- 175 g Philadelphie
- 150 g okurek (na kostičky)
- 8 špízových dřívek
Postup přípravy
- Rybí maso, papriku, cibuli, kari, škrob a 1 lžíci Philadelphie důkladně rozmícháme elektrickým hnětačem. Dřívka namočíme do vody.
- Troubu předehřejeme na grilovací teplotu. Rybí hmotu rozdělíme na 8 částí a napíchneme na dřívka. Grilujeme 12 minut, obracíme.
- Zbývající Philadelphii smícháme s okurkami a podáváme jako dip ke špízům.
Nepřehlédněte
- Filety z platýze s pórkovou omáčkou
Filety z platýze s pórkovou omáčkou
- Bochánky s kuřecím masem a kešu oříšky po asijsku
Bochánky s kuřecím masem a kešu oříšky po asijsku
- Krémové lasagne
Krémové lasagne
- Plněné vepřové rolády na bylinkových těstovinách
Plněné vepřové rolády na bylinkových těstovinách