Nacházíte se:
Čokoládový krém s čepicí z pomerančů
počet porcí: 8čas přípravy: 25 min.
čas chlazení: 2 hod.
Přísady
- 275 g husté kysané smetany
- 100 g hořké čokolády
- 1 pomeranč (chemicky neošetřený)
- 175 g Philadelphie
- 30 g moučkového cukru
Postup přípravy
- Kysanou smetanu v hrnci zahřejeme a stáhneme, vmícháme čokoládu, necháme rozpustit. Krém naplníme do skleniček a 2 hodiny necháme chladnout.
- Z půlky pomeranče ostrouháme kůru, šťávu vymačkáme. Philadelphii, 1 lžíci šťávy, kůru a cukr dobře zamícháme a dáme jako čepici na čokoládový krém.
Nepřehlédněte
- Jahodovo - pomerančový dort
Jahodovo - pomerančový dort
- Svěží limetkovo-citronový cheesecake
Svěží limetkovo-citronový cheesecake
- Jahodovo pistáciový dort
Jahodovo pistáciový dort
- Jablečno - skořicový dort
Jablečno - skořicový dort