Filety z platýze s pórkovou omáčkou
počet porcí: 4čas přípravy: 20 min.
Přísady
- 1 ¼ kg malých brambor
- 4 filety z platýze (á 200 g)
- 2 polévkové lžíce oleje
- 2 pórky (na kolečka)
- ¼ l zeleninového vývaru
- 175 g bylinkové Philadelphie
Postup přípravy
- Brambory uvaříme a oloupeme. Rybu z obou stran osolíme a opepříme a na oleji opečeme rovněž z obou stran.
- Kolečka pórku opečeme a zalijeme vývarem, necháme krátce povařit. Přidáme Philadelphii a na mírném ohni za stálého míchání necháme rozpustit – už nevaříme.
- Omáčku osolíme, opepříme a podáváme s filety a brambory.
Nepřehlédněte
- Krémová rybí paštika
Krémová rybí paštika
- Ryba s krémovou kari omáčkou
Ryba s krémovou kari omáčkou
- Rýžovo - pórkový nákyp
Rýžovo - pórkový nákyp
- Pizza Florentina
Pizza Florentina