Nacházíte se:
Rybí filety v hořčičné omáčce
počet porcí: 4čas přípravy: 20 min.
Přísady
- 600 g rybích filetů
- 175 g Philadelphie
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 2 lžičky kremžské hořčice
- 4 lžíce mléka
Postup přípravy
- Maso dusíme asi 5 minut v trošce slané vody.
- Philadelphii, hořčici a mléko smícháme a opatrně prohřejeme (nevařit). Přelijeme přes maso a podáváme se zeleninou k vařeným bramborám.
Nepřehlédněte
- Vydatný bramborový nákyp
Vydatný bramborový nákyp
- Teplý salát z brambor, pastináku a artyčoků
Teplý salát z brambor, pastináku a artyčoků
- Kuřecí nákyp s pórkem
Kuřecí nákyp s pórkem
- Ryba s krémovou kari omáčkou
Ryba s krémovou kari omáčkou