Nacházíte se:
Rybí filety v hořčičné omáčce
počet porcí: 4čas přípravy: 20 min.
Přísady
- 600 g rybích filetů
- 175 g Philadelphie
- 2 lžíce dijonské hořčice
- 2 lžičky kremžské hořčice
- 4 lžíce mléka
Postup přípravy
- Maso dusíme asi 5 minut v trošce slané vody.
- Philadelphii, hořčici a mléko smícháme a opatrně prohřejeme (nevařit). Přelijeme přes maso a podáváme se zeleninou k vařeným bramborám.
Nepřehlédněte
- Bramborovo - lososový nákyp
Bramborovo - lososový nákyp
- Krémové bylinkové špagety carbonara s Philadelphií
Krémové bylinkové špagety carbonara s Philadelphií
- Rýžovo - pórkový nákyp
Rýžovo - pórkový nákyp
- Plněné vepřové rolády na bylinkových těstovinách
Plněné vepřové rolády na bylinkových těstovinách