Nacházíte se:
Krémová račí polévka
počet porcí: 4čas přípravy: 30 min.
Přísady
- 4 pórky
- 20g másla
- 1 lžíce mouky
- 150g raků ve slaném nálevu
- 500ml kuřecího vývaru
- 175g Philadelphia bylinková
Postup přípravy
- 1 pórek nakrájejte na velmi jemné proužky. Po dobu 3 minut povařte v osolené vodě, poté opláchněte pod studenou vodou a uložte stranou.
- Vezměte zbývající pórek a smažte v malém hrnci na másle. Posypte moukou a nechte smažit za stálého míchání.
- Raky sceďte a nálev smíchejte s kuřecím vývarem.
- Přidejte uvařený pórek a za stálého míchání vařte 15 minut, poté rozmixujte ponorným mixérem.
- Přidejte Philadelphii a nechte ji na mírném ohni rozpustit. Vložte usmažený pórek a celou polévku udržujte teplou - ne vařící.
- Raky nakrájejte na proužky.
- Naservírujte polévku do talířů, vložte kousky raků a dle chuti přidejte kopr smíchaný s Philadelphií.
Nepřehlédněte
Bramborová polévka s krabím masemBramborová polévka s krabím masem
Bramborová polévka se žampióny a smetanovým sýrem PhiladelphiaBramborová polévka se žampióny a smetanovým sýrem Philadelphia
Krémová mrkvová polévkaKrémová mrkvová polévka
Bramborová polévka s bylinkamiBramborová polévka s bylinkami
